E: info@jzs.si        T: 040 240 818

Regata dvojic na Ljubljanici za pokal Ljubljanskega zmaja

Regata dvojic na Ljubljanici za pokal Ljubljanskega zmaja

Vljudno vas vabimo, da se nam v soboto, 28. maja 2016, pridružite na ogledu Regate dvojic na LjubljaniciLjubljanica za prehodni pokal Ljubljanskega zmaja, ki jo bomo organizirali pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljana gospoda Zorana Jankovića. Regata bo zadnjo majsko soboto potekala v okviru projekta “Razgibajmo Ljubljano” v organizaciji Jadralnega kluba Ljubljana in Zveze Športnih društev Krim ter pod okriljem Jadralne zveze Slovenije.

Z Regato dvojic na Ljubljanici, med Špico in Trnovskim pristanom v Ljubljani, bomo meščanom predstavili jadranje kot zdravo rekreacijo, s katero se že ukvarja veliko prebivalcev Ljubljane. Hkrati pa želimo s prireditvijo dokazati, da lahko Ljubljanica služi tudi za zanimive športne prireditve.

Regata je namenjena mladim jadralkam in jadralcem razreda optimist. Na regati se bo predstavila tudi reprezentanca Jadralne zveze Slovenije razreda optimist za svetovno in evropsko prvenstvo. Pri podelitvi nagrad bodo sodelovali tudi uspešne slovenske jadralke in jadralci ter pomembni ambasadorji jadranja v Sloveniji.

Dobimo se v soboto, 28. maja 2016, ob 11. uri v Klubu rečnih kapitanov pod Prulskim mostom v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!

JKL Ljubljana