E: info@jzs.si        T: 040 240 818

RAZPIS ON LINE TEČAJA OBVEZNIH VSEBIN – 1. STOPNJA

RAZPIS ON LINE TEČAJA OBVEZNIH VSEBIN – 1. STOPNJA

Vsem, ki se zanimate za usposabljanje na 1. stopnji v naši panožni zvezi, priporočamo predhodno udeležbo v delu, ki se nanaša na splošne vsebine in jih zagotavlja Fakulteta za šport.

Skladno s trenutno veljavnimi pravili Republike Slovenije, morajo udeleženci tečajev prve stopnje poslušati “splošne vsebine”, ki so enake za vse športne panoge. Odločili smo se, da ta del tečajev prepustimo Fakulteti za šport, saj je tako cena izvedbe najnižja (se razdeli med poslušalce večih športnih panog), vsebine pa predavajo ustrezno usposobljeni kadri. Med 3. in 10. oktobrom vam je na voljo takšno usposabljanje, ki ga boste lahko uveljavljali pri pridobivanju ustreznega statusa pri zvezi.

Več o usposabljanjih JZS: https://www.jzs.si/izobrazevanja/

ZA PROGRAME USPOSABLJANJA ZA STROKOVNO DELO V ŠPORTU 1. STOPNJE PO ZŠpo-1 ZA VSE PANOGE Fakulteta za šport razpisuje sklop predavanj obveznih vsebin, ki predstavljajo obvezni del vseh programov usposabljanja 1. stopnje sprejetih po Zakonu o športu, ki je stopil v veljavo 24.6.2017. Tečaj bo izveden na daljavo, torej preko ene od aplikacij za učenje na daljavo (Zoom).

TRAJANJE TEČAJA Tečaj traja od torka, 3. 10. 2023 do torka 10. 10. 2023.

Več o razpisu, urniku in prijavi si lahko preberete na spodnji povezavi:https://www.fsp.uni-lj.si/…/aktualni…/2023071313374418/